Granulált quebracho tannin. Erjesztéskor növeli a vörös színanyagok mennyiségét, és
stabilitását. Hasznos az éretlen,vagy beteg szőlő esetében is.
10-40 g/hl
12,5 kg-os zsák
Duzzasztott, granulált tannin, gumiarábikummal. Hosszan stabilizálja a kékszőlők színanyagát, éretlen és botritisz-fertőzött alapanyag esetén is. Elősegíti a bukét fejlődését, kedvezően hat a borok redoxi tulajdonságaira, nem porzik és kiválóan oldódik.
10 – 30 g/hl
1 kg-os laminált tasak
Folyékony erjesztési tanin.
5-10 g/hl
25 kg-os kanna
Vörös színű quebracho tannin. Vörös színű tannin, képes a bor antociánjának megkötésére és stabilizálására. Az összetétel és testesség jelentős javulását, a bor aromáinak megtisztulását is eredményezi. Tökéletesen oldódik.
10 – 20 g/hl
500 g-os laminált tasak
Tölgy gubacs csersav. Specifikus fehérbortannin, javítja a bor struktúráját és testességét.
500g-os laminált tasak
Tögy gubacs (gallin) csersav. Antioxidáns hatása révén stabilizálja a héjon áztatás alatt kinyert színanyagokat a mustban.
10 – 20 g/hl vörösbor-erjesztéskor
3-10 g/hl fehrér- és rozé erjesztéskor
20-30 g botritiszes szőlő esetén.
1 kg-os laminált tasak
Prémium érzékszervi finomító tannin fehérborokhoz.
2-8 g/hl
500 g-os tégely
Prémium érzékszervi finomító tannin vörösborokhoz.
2-8 g/hl
500 g-os tégely
Prémium érzékszervi finomító tannin vörös- és fehérborokhoz.
2-8 g/hl
500 g-os tégely
Prémium érzékszervi finomító tannin vörös- és fehérborokhoz.
2 - 8 g/hl
2-8 g/hl
500 g-os tégely
2-8 g/hl
500 g-os tégely
2-8 g/hl
500 g-os tégely