Bacco Hungária Kft.
Fehér és Társa Bt.   Font és Társa Bt.

Borászati segédanyagok

Rólunk

Cégünk 2009-ben alakult, szakmai értelemben mégsem mondható kezdő vállalkozásnak, hiszen ötven éves szakmai tapasztalaton alapul.

Nemigen van olyan helyzet, probléma, buktató, vagy fogós kérdés, mellyel a sok évtizedes üzemi, majd szaktanácsadói munka során ne találkoztunk, illetve amire megoldást ne találtunk volna. A partnereink tökéletes kiszolgálása érdekében kialakított szervezetünk a felmerülő kérdésekre, problémákra azonnal reagálni képes szakmai, minőségi témákban, vagy áruellátásban.

Borászatokra vagy azon belül egyes külön feladatokra technológiákat, megoldásokat dolgozunk ki, figyelembe véve az adott borászat technikai, szervezési lehetőségeit, és messzemenően szem előtt tartva a pincészet által elvárt minőséget. A magyar és a nemzetközi piac is sokfele igényt támaszt a borok minőségével szemben. A borászatoknak gyorsan és hatékonyan kell reagálniuk a kihívásokra, és ennek a feladatnak a megoldásában korrekt, pontos, megbízható partnerként számíthatnak ránk. Ezen felül fejlesztési, munkaszervezési, higiéniai, gazdaságossági kérdésekben is bizalommal fordulhatnak hozzánk. 

Az üzemi higiénia, a szőlőfeldolgozás, a borkezelés,a borpalackozás, a pezsgőgyártás, az üdítőital gyártás témakörében egyaránt készek vagyunk az együttműködésre. Ezen kívül az élelmiszeripar bármely területén az üzemi higiénia kidolgozásában és segédanyagokkal való ellátásában állunk a szakma rendelkezésére.