Esoticoferm |
Elsősorban rozé és fehérborok készítése, a déligyümölcs- és citrus aromák kiemelésére |
Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Szürkebarát, Generósa, Otthonel, Muskotály, Tramini, Rosé borokhoz |
Fervens Berry |
Könnyed, gyümölcsös, friss, üde vörös-és siller borok, vörösborosabb karakterű rozék készítéséhez |
Blauburger, Oportó, Kadarka, Zweigelt, Rosé, Pálinka |
Fervens GN | Elsősorban illatos fajtákhoz ajánlott, de minden fajtánál szépen kiemeli a fajtajelleget. | Irsai Olivér, Ezerfürtű, Juhfark, Veltelíni, Olaszrizling, Királyleányka, Rajnai Rizling, Szürkebarát, Muskotály, Csabagyönyge, Zenit,Cserszegi Fűszeres |
---|
Fervens MS08 | Fajtajelleges, korán megfelelőérettséget mutató, mediterrán típusú vörösborok készítéséhez. Megkezdi és kifejezetten elősegíti az almasavbomlást. | Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Zweigelt, Oportó |
---|
Fruitferm | Rozé borok és pezsgők készítése. Rozére jellemző gyümölcsös illatok fokozott kiemelése. Siller borokhoz, gyöngyöző, habzó borokhoz. | Rosé, Sauvignon Blanc, Chassellas, Furmint, Rizlingszilváni, Királyleányka |
---|
Rewine | Áterjesztő élesztő, megoldás megakadt erjedés esetén | |
---|
Roséferm | A tipikusan magyar gyümölcsös, könnyed, trendi rozék ihlette újonnan szelektált élesztő | Rosé borokhoz pl.: Kékfrankos, Pinot Noir |
---|
Vinoferm Aroma | A fajtára jellemző illatot és aromát kiemelőélesztő fehérborok erjesztéséhez. | Bianka, Furmint, Juhfark, Karát, Ezerfürtű, Olaszrizling, Rajnai Rizling, Rizlingszilváni, Zalagyönyge, Zenit, Miskotály, Ezerjó, Tramini, Hárslevelű, Sauvignon Blanc |
---|
Vinoferm Basic Bayanus | Általános élesztő fehér-és vörösborok erjesztéséhez, újraerjesztéséhez és pezsgő erjesztéshez. Extrém körülmények között is jól dolgozik. Magas vagy alacsony hőfok, magas kénszint stb. | Fehér -és Vörös bor, Pezsgő, Prosecco |
---|
Vinoferm Basic Cerevisiae | Általános élesztő fehér-és vörösborok erjesztéséhez, újraerjesztéséhez és pezsgő erjesztéshez. Olcsó, de megbízható. Megtartja a fajtajelleget valamennyi szőlőfajtában. | Fehér -és Vörös bor |
---|
Vinoferm Chardonnay | Karakteres fehérborokhoz, elsősorban Chardonnay-hoz és pezsgő erjesztéshez. Alkalmas barrique hordóban végzett erjesztéshez is. Ellenálló az alkohollal szemben így ajánlott klasszikus- és tankpezsgők, habzóborok készítéséhez. Erjesztés újraindításához. | Chardonnay, Furmint, Pezsgő |
---|
Crioferm | Rozékhoz és alacsony hőmérsékleten végzett irányított erjesztéshez. Siller borokhoz. | Zweigelt, Oportó, Néró, Rosé |
---|
Vinoferm Rouge | Érlelésre szánt, karakteres vörösborokhoz. | Kékfrankos, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc |
---|
Vinoferm Variety Flavor | Elsősorban illatos fehér fajtákhoz. Rizling típusú illatos borokhoz. | Hárslevelű, Királyleányka, Cserszegi Fűszeres, Irsai Olivér, Bianka, otthonel, Muskotály, Tramini |
---|
Whitec B15 | Irányított fehérbor- és pezsgő erjesztéshez, a fajtajelleg, illatok kiemelése. Jól tűri a magas alkoholtartalmat és a hideget. | Furmint, Kövidinka, Chardonnay, Juhfark, Szürkebarát, Kéknyelű, Pezsgő |
---|