Vissza

Vinoferm crio

Leírás

A VINOFERM CRIO törzset fiatal és friss, főként fehér és rosé borok készítéséhez szelektálták. Ajánlott a gyümölcsös aromájú telt borok készítéséhez, így javasoljuk fiatalos vörös borokhoz is. Intenzív aroma és gyümölcsös ízvilág jellemzi, mely párosul a kellemes másodlagos aromajegyekkel. Alacsony hőfokon történő
erjesztéshez különösen ajánlott.
A VINOFERM CRIO képes
a szőlőfajta jellegzetességeit kiemelni.
Ezen kívül olyan saját enzimkészlete
van, amely az erjedés végén kedvez a
sejt autolízisének, így különösen hasznos,
az aroma összetétel stabilitását
kedvezően befolyásoló észterek
felszabadításánál.

Adagolás

20 – 30 g/hl

Kiszerelés

500 g-os vákuumozott laminált műanyag tasakok 10 kg-os kartonokban.

Termékleírás