Bacco Hungária Kft.
Fehér és Társa Bt.   Font és Társa Bt.

Borászati segédanyagok

Essezym flavor

Leírás

 

Az Essezym flavor nagyon aktív pektinbontó enzim alapú készítmény, melyet jelentős glükozidáz aktivitás jellemez, fehér- és kékszőlő mustok kezelésére.

Az Essezym flavor-t a következő alkalmazási területekre fejlesztették ki:

Fehér mustokhoz: aroma kivonására hidegen történő héjon áztatáskor. Növelhető az aroma összetevők mennyisége az erjedés vége felé.

Vörös mustok: javul a színanyagok és a fajtára jellemző aromák kioldódása a kékszőlőkből a hidegen történő héjon áztatás során.

Adagolás

Fehér
mustok
1 – 4 g/hl
(fajtától függően)
Vörös
cefrék
2 – 6 g/hl

Kiszerelés

100 g-os tégely
500 g-os tégely

DB
Termékleírás: Essezym flavorTermékleírás: Essezym flavor - Biztonsági Adatlap

Ultrasi G

Leírás

 

Granulált pektinbontó enzim

Adagolás

1 - 4 g/hl vagy q

Kiszerelés

0,5 kg

DB
Termékleírás: Ultrasi GTermékleírás: Ultrasi G - Biztonsági Adatlap

Ultrasi Flot

Leírás

 

Folyékony pektinbontó enzim fehérszőlő feldolgozáshoz, flotációhoz

Adagolás

1 - 4 ml/hl

Kiszerelés

1 L

DB
Termékleírás: Ultrasi FlotTermékleírás: Ultrasi Flot - Bztonsági Adatlap

Ultrasi Redberry

Leírás

 

Folyékony pektinbontó enzim kékszőlő feldolgozáshoz, a színanyagok feltárására. Termovinifikációhoz is alkalmazható.

Adagolás

1 - ml/q

Kiszerelés

1 L

DB
Termékleírás: Ultrasi RedberryTermékleírás: Ultrasi Redberry - Biztonsági Adatlap

Ultrasi L

Leírás

 

Folyékony pektinbontó enzim fehérszőlő feldogozáshoz.

Adagolás

1-4 ml/q

Kiszerelés

5 kg-os kanna

DB
Termékleírás: Ultrasi LTermékleírás: Ultrasi L - Biztonsági Adatlap